Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Agroturystyka "Skałka"

Adres obiektu Skalna 3, 43-460 Wisła
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 7 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 10

 
 

Ewa
Dodano: 2016-05-09
Pobyt od: 2016-05-01 do 2016-05-04 IP: x.60.148.32
 
 
    

Bardzo gorąco polecam. Spędziłam wspaniały weekend . Miejsce bardzo uroczo położone. Przystosowane do pobytu z dziećmi. Gospodarze przemili. Idealne miejsce na odpoczynek ;-)


 
 

Marcin
Dodano: 2016-05-09
Pobyt od: 2016-05-01 do 2016-05-03 IP: xx.77.124.210
 
 
    

Polecam gorąco. Miejsce przepięknie położone. Gospodarze bardzo mili. Idealne miejsce na wypoczynek. Moje dzieci zachwycone :-) Na pewno wrócimy :-)


Marcin - opinia o obiekcie Agroturystyka
 
 

Ania
Dodano: 2016-02-16
Pobyt od: 2015-07-17 do 2015-07-19 IP: xxx.137.72.189
 
 
    

Polecam w 100% ...Gospodarze przemili...Byliśmy tam pare razy weekendowo i z pewnością wrócimy :)


 
 

Agnieszka
Dodano: 2015-01-16
Pobyt od: 2014-12-27 do 2014-12-29
 
 
    

Wspaniale miejsce gdzie mozna odpoczac od miasta. Wspaniale widoki,czyste,cieple, pokoje z WIFI i lazienkami. Kuchnia bardzo dobrze wyposazona, jest rowniez miejscem spotkan dla wszystkich gosci co jest bardzo mile i rodzinne(kto reflektuje oczywiscie). Wspaniali wlasciciele ktorzy wraz ze swoja rodzina tworza niezapomniana wspaniala atmosfere.


 
 

Damian i Ela
Dodano: 2013-04-10
Pobyt od: 2002-07-06 do 2012-07-11
 
 
    

Świetny klimat, piękne widoki i naprawdę mili gospodarze. W tym roku też się tam wybierzemy!


 
 

EiD
Dodano: 2013-03-12
Pobyt od: 2012-07-12 do 2012-07-19
 
 
    

Super miejsce, cisza i spokój a przede wszystkim bardzo mili gospodarze ;-) Jeszcze kiedyś tu wrócimy ! ;-)


 
 

Wilkmen
Dodano: 2013-01-02
Pobyt od: 2012-12-29 do 2013-01-01
 
 
    

Rowniez polecam , pieekne widoooki i najlepsi goospodaarze


 
Agnieszka i Tomek z dziećmi
Dodano: 2012-06-10
Pobyt od: 2012-06-08 do 2012-06-10
 

super miejsce na prawdziwy odpoczynek , cisza i spokój i piękno beskidzkich gór , w którą stronę by się człowiek nie odwrócił tam górskie widoki radują serce ,również piekny widok na pałac prezydencki ,zaporę na jeziorze. Jednak najmilej wspominamy gospodarzy , bardzo mili i otwarci ludzie . dziękujemy za wszystko i już szukamy wolnego terminu by Was ponownie odwiedzić:) Wszystkim polecamy to miejsce , naprawdę warto:)


 
Basia
Dodano: 2009-09-05
 

Rowniez polecam magiczne miejsce az zal wyjezdzac!!!


 
Krzychu
Dodano: 2009-01-01
 

Super miejsce !!! Cudowna domowa atmosfera stworzona przez właścicieli. Piękne okolice. Wymarzone miejsce na wypoczynek. Szczerze polecamy. Chce się wracać.


Opinie 1-10 z 10

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Wisła w przewodniku

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Wisła swoją popularność zawdzięcza w dużej mierze Adamowi Małyszowi, ale okolica ma do zaoferowania dużo więcej. Czym zauroczy cię Wisła?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie